Playeri problema

Aici se poate posta in limba romana.

Moderator: CostyKiller

Rionaxe
Posts: 29
Joined: 15 Jul 2018 13:10

Playeri problema

Post by Rionaxe »

Salut! am aproximativ o luna si jumatate de cand joc pe acest server si deja consider ca, fie regulile impuse de admin nu se respecta si adminul nu le verifica, fie chiar este voie a fi folosite tot felul de programe si atunci cei care nu stiu sa le foloseasca ar trebui sa invete sa uzeze de ele.
Vreau sa atrag atentia in special atentia asupra unui player, BOLT sau Darkxunga. Acest player, oriunde ar fi foloseste tot felul de programe ajutatoare, adica atat la farm cat si pvp, war sau alte eventuri sau rb epici. Daca noi, clan, ne strangem si facem tot posibilul sa fim cat mai multi pe server sa populam serverul si venim la war, pvp, epici, etc, acest player, singur cu full party si programe ajutatoare, reuseste sa obtina ceea ce vrea prin indepartarea noastra. Adica cu alte cuvinte, ne omoara chr orice am face. pe langa faptul ca are anumite iteme care ii da instant resurect, imediat reuseste sa isi dea si noblesse, chiar daca i-ai omorat 3 chr. Aceste chr se ridica imediat si isi dau noblesse instant. Intreb acum..daca noi 6 ii omoram chr de cate 3-4 ori si el se tot ridica de jos, ajunge pana la urma sa ne omoare si sa ne elimine, orice am face,pt ca programul il ajuta si atunci tu ca fair player, nu prea mai poti face mare lucru pe acest server. Intreb acum pe admin, e normal sa se joace in acest mod, lipsit de fair play?
Daca reusesti totusi sa il omori, acest player incepe sa aduca acuze ca de fapt tu esti codat, ca folosesti chr. admin si ca de fapt esti si un mare noob. Chiar daca sunt nou pe server, am intrat deja in conflict cu acest player care este extrem de agresiv si chiar daca l-am omorat, mi-a adus personal acuze ca folosesc Chrar admin.
Rog sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema. Am prieteni pe acest server si as vrea sa joc corect aici. In mod normal, dupa ceea ce am vazut pe server, as pleca imediat, pt ca nicaieri nu am vazut sa se jaoce in acest mod, dar repet, mi-am facut prieteni si vrea sa mai aduc cativa pe serv, dar nu indraznesc in conditiile actuale.
Dc acest player are acele iteme de resurect instant si restul nu...nu cumva se creeaza un dezechilbru si atunci tu new enter nu tebuie sa te mai duci la war sau pvp? Propun eliminarea acestor iteme pentru pastrarea echilibrului intre playeri. Fara aceste iteme sunt sigur ca acest BOLT chiar daca foloseste programe, nu ar mai putea sa se ridice de jos dupa ce l-ai omorat.
User avatar
CostyKiller
Site Admin
Posts: 1068
Joined: 02 Apr 2013 16:09

Re: Playeri problema

Post by CostyKiller »

Salut! Am avut o perioada antibot pe server, dar l-am oprit pentru ca nu mai juca nimeni. Darkxunga foloseste niste programe destul de avansate, nu stiu exact ce, dar nu cred ca ii permite sa isi dea ressurect instant.

//Edit: cred ca stiu ce foloseste pentru ressurect, sunt niste iteme de la un event se numesc feather of blessing.
Rionaxe
Posts: 29
Joined: 15 Jul 2018 13:10

Re: Playeri problema

Post by Rionaxe »

Atunci ar fi bine sa inteleaga ca daca vrea sa farmeze nu se supara nimeni pe el..dar daca vii sa omori numai tu toti epicii sau sa iei tu toate castele pt ca stii sa folosesti tot felul de programe, proabil ca vor mai fi playeri care vor pleca. E bine sa pastram un echilibru si daca nu intelege..la puscarie vreo 7 zile cu toate chr:)
Si tot asa pana intelge sa joace corect...farmeaza cat poti si cu ce vrei.dar lasa si ceva de fair play. Multumim pt intelegere!!!
Cris
Posts: 157
Joined: 09 Apr 2013 17:03

Re: Playeri problema

Post by Cris »

De asemenea, doresc să renunțați la folosirea / vindecarea, văzând că acest lucru este imposibil. ah și singurii aici de a folosi trapassas sunt voci.
Rionaxe
Posts: 29
Joined: 15 Jul 2018 13:10

Re: Playeri problema

Post by Rionaxe »

azi a fot tw...din nou acest player a facut ce a vrut si cum a vrut...admin e chiar asa de greu sa fii macar odata on sa vezi? Si mai vad ca numai eu postez, chiar daca nici la restul playerilor nu le place. Cum mama dracu sa folosesti 2 party deodata? Sa vezi cum daca ii dispersezi party ul, celelalte chr ale lui care nu mai sunt langa tine, nu mai pot sa te loveasca. Se vede clar ca foloseste tot felul de programe. Oare e chiar asa de VIP acest personaj pe server?
Rionaxe
Posts: 29
Joined: 15 Jul 2018 13:10

Re: Playeri problema

Post by Rionaxe »

Cris wrote:De asemenea, doresc să renunțați la folosirea / vindecarea, văzând că acest lucru este imposibil. ah și singurii aici de a folosi trapassas sunt voci.
HAbar nu ai ce vorbesti, iar traducerea ta e varza, nu se intelege nimic> ar fi bine sa lasi pe romani sa vorbeasca aci. Sau tu poate iti aperi doar odrasla sau sotul care bineinteles sunt codati si nu stiu sa joace corect. Inclusiv tu, te folosesti de programe. Pe un server normal fara sa folositi programe si fara ca adminul sa fie indulgent, asa cum este aci, ati fi banati de mult, BAN IP
User avatar
CostyKiller
Site Admin
Posts: 1068
Joined: 02 Apr 2013 16:09

Re: Playeri problema

Post by CostyKiller »

Cred ca o sa activez din nou antibot-ul si o sa scad numarul de box-uri la 2 sa vedem dupa ce se mai intampla.
Musashi
Posts: 54
Joined: 04 May 2018 10:25

Re: Playeri problema

Post by Musashi »

Salut,
Pentru inceput, imi place serverul si setarile lui.
De aceea am ramas aici, iar al 2-lea motiv este ca am si concurenta, adica clanul Imortaldark. Fara ei nu sunt sigur ca ramaneam aici, iar faptul ca ei folosesc trenuri de boti si totusi sunt invinsi, de ce m-ar deranja foarte mult? Am castigat in 90% din pvp-urile cu ei si, cu toate ca nu-mi place lipsa lor de fair play, am cu cine sa ma alerg pe server :).
Iar faptul ca ei nu stiu un amanunt minor din joc, si ne acuza de "admin account, "hacker" "restore cheater" etc ma face sa rad mereu :))).
Si, chiar daca nu-mi place asta, ImortalDark a fost on la eventul de craciun si acum au feather of blessing, nu am dc sa ma plang ptr un event organizat pe server cand eu nu eram aici.

In concluzie, chiar daca unii pun mai multa pasiune decat altii in acesti pixeli, sa incercam sa vedem mai mult partea de "fun" in acest joc :).
Rionaxe
Posts: 29
Joined: 15 Jul 2018 13:10

Re: Playeri problema

Post by Rionaxe »

Lasand pasiunea deoparte si considerand faptul ca aceasta concurenta neloiala unora li se pare fun/ azi la siege a mai aparut o chestie la fel de \FUN/. Eram pe zid in castel si a a aparut ala langa mine prin perete fara sa strabata traseul normal ca sa ajunga la mine. normal ca m-am batut cu el. dar la un momentdat a disparut el continuand sa ma loveasca. eu nu...Foarte fun. pt el probabil ca mai avea vreo 2 magi si un healer in spate..eu singur. BB siege pt mine. tw si alte alea...daca mai intru intru de fun sa ma plictisesc putin la farm.
Musashi
Posts: 54
Joined: 04 May 2018 10:25

Re: Playeri problema

Post by Musashi »

nu am zis niciodata ca e fun ce face ImortalDark, lumea lineageului nu se reduce la 1 experienta nefericita a unui player, iar faptul ca geodata nu e cea mai buna aici chiar nu are treaba cu x,y sau z clan.
vad ca deja se aplica restrictia de 2chare /ip , sunt asa multi playeri pe server incat nu mai avem loc de boxuri?
Post Reply